Trenger du nytt tilbehør til badet?

Vi har et stort utvalg av baderomstilbehør. Her kan du finne noe for enhver smak. Enten du trenger noe som er plassparende, moderene, klassisk, trendy eller en kombinasjon. Du får produktene som gir deg 100% oppmerksomhet til detaljene på badet.

 

Baderommet har i lang tid hengt litt etter i tiden med tanke på interiør og trend. Dette endrer seg og vi ser tydelig en ny tid med fokus på trend, interiør og baderom. 

Vi tørr å ta større «risiko» når det kommer til farge-, materiale- og interiørvalg. Det ser vi ved at det for eksempel blir brukt mye mørke farger, luksuriøse kvaliteter og fokus-produkter på badet. Vi har ikke 15-20 års perspektiv på badet lenger, og ønsker gjerne å fornye det oftere. Dette er lett å få til uten totalrenovering dersom du fokuserer på de små interiørproduktene.

Noen forslag til slike enkle oppgraderinger av badet kan være å gå for matt sorte detaljer, eller matt hvit som er så trendy om dagen. Forslag kan være Brix serien fra Sealskin med tøffe interiør hyller, kroker med speil, stige og toalettrullholder. På denne måten blir badet litt nytt med enkle midler. Enkel utskiftning av kroker, knagger og annet oppheng på badet kan få stor effekt. Trendfargene til seriene fra Tiger; Boston og Urban har bredt utvalg og har det du måtte behøve av tilbehør på badet. 

Bosten serien fra Tiger har mange ulike produkter og i tre forskjellige finisher- matt sort,krom og mattbørstet stål. De fleste Tiger produktene kan limes også inne i dusjen med tigerfix monteringslim. Sjekk ut linken lenger den på siden.

Du kan enkelt fornye badet ditt med helt enkle grep som kan gi stor effekt.

Lykke til med fornyingen.

Se film om montering med Tigerfix lim her! Hvit eller sort? Hva liker du? Se film her Hvordan montere med dobbeltsidig tape
 1. Coram Tiger Boston Hjørnekurv 24,7 cm Matt Sort
  Tiger Boston - Hjørnekurv stor matt sort
  kr 949,00
  - +
 2. Tiger Boston Dobbel Håndklestang 60 cm Matt Sort
  Tiger Boston - Dobbel Håndklestang 60 cm Matt Sort
  kr 999,00
  - +
 3. Tiger Boston - Håndklekrok liten matt sort
  -32%
  Tiger Boston - Håndklekrok liten matt sort
  Tilbudspris kr 135,00 Veil. pris kr 199,00
  - +
 4. Boston - Dusjkurv rektangulær matt sort
  -4%
  Tiger Boston - Dusjkurv rektangulær matt sort
  Tilbudspris kr 911,00 Veil. pris kr 949,00
  - +