Frakt og levering

Vi har gratis frakt på alle kjøp over 2000,-kr i vår nettbutikk. Normalt har du varene på postkontoret 7-10 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har også mulighet til å velge rask levering på varer som ikke er bestillingsvarer. Leveringstiden i dette tilfellet er 1-5 dager og frakten koster 299,-kr.

For kjøp under 2000,-kr har vi fast frakt 199,-kr. og leveringstid er 7-10 dager.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Ved kjøp under 2000,-

199,-

Ved kjøp over 2000,-

0,-*

* gjelder ikke rask levering

Noen varer sendes også direkte hjem til deg - da skal sjåfør ringe deg før varen ankommer. Det er ikke inkludert bærehjelp i frakten fra oss. Sjåføren skal levere varen eller varene på adressen - du må selv bære den inn. Er dette en tomannsjobb må du sørge for å ha hjelp klar når forsendelsen ankommer. 

Noen av varene sendes også direkte ut fra VVS-grossister. Her er sjåførene vant til å levere til byggeplasser – derfor kan noen varer bli levert på hjemmeadresse uten signatur eller beskjed.

Vi gjør oppmerksom på at mange av forsendelsene går i orginalforpakning. Om dette skal skal være en overraskelse så lønner det seg å hente pakken selv.

Husk at du ikke må bestille håndverkere til montering av produktene før du har gjennomgått hele leveringen fra oss - det kan forekomme at varer er restet eller at varene er blitt borte/skadet under transport.

Skulle noe mangle må du ta kontakt med oss så fort du kan. 

Våre transportpartnere

postnord_logo
cc3896cf-7c37-4b1f-b808-39e78af7ac35-db-schenker_logo
Posten-Norge-Logo

Vi minner om at monterte varer ikke kan returneres. 

Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.

Frakt til Svalbard er utfordrende - vi tar ekstra betalt for forsendelse hit - dette må betales på forhånd. I tillegg er det langt fra alle av våre leverandører som tilbyr frakt til Svalbard – sjekk derfor med oss først om det i det hele tatt er mulig å få sendt varen/varene dit.

Ønsker du informasjon om
våre kjøpsbetingelser?

Hva skal du tenke på
når du fornyer badet?