Frakt og levering

Vi har gratis frakt på alle kjøp over 2000,-kr i vår nettbutikk. Normalt har du varene på postkontoret 7-10 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har også mulighet til å velge rask levering på varer som ikke er bestillingsvarer. Leveringstiden i dette tilfellet er 1-5 dager og frakten koster 299,-kr.

For kjøp under 2000,-kr har vi fast frakt 199,-kr. og leveringstid er 7-10 dager.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Ved kjøp under 2000,-

199,-

Ved kjøp over 2000,-

0,-*

* gjelder ikke rask levering

Noen varer sendes også direkte hjem til deg - da skal sjåfør ringe deg før varen ankommer. Det er ikke inkludert bærehjelp i frakten fra oss. Sjåføren skal levere varen eller varene på adressen - du må selv bære den inn. Er dette en tomannsjobb må du sørge for å ha hjelp klar når forsendelsen ankommer. 

Noen av varene sendes også direkte ut fra VVS-grossister. Her er sjåførene vant til å levere til byggeplasser – derfor kan noen varer bli levert på hjemmeadresse uten signatur eller beskjed.

Vi gjør oppmerksom på at mange av forsendelsene går i orginalforpakning. Om dette skal skal være en overraskelse så lønner det seg å hente pakken selv.

Husk at du ikke må bestille håndverkere til montering av produktene før du har gjennomgått hele leveringen fra oss - det kan forekomme at varer er restet eller at varene er blitt borte/skadet under transport.

Skulle noe mangle må du ta kontakt med oss så fort du kan. 

Våre transportpartnere

Vi minner om at monterte varer ikke kan returneres. 

Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.

Frakt til Svalbard er utfordrende - vi tar ekstra betalt for forsendelse hit - dette må betales på forhånd. I tillegg er det langt fra alle av våre leverandører som tilbyr frakt til Svalbard – sjekk derfor med oss først om det i det hele tatt er mulig å få sendt varen/varene dit.

Ønsker du informasjon om
våre kjøpsbetingelser?

Hva skal du tenke på
når du fornyer badet?