Levering

Vi har gratis frakt på alle kjøp over 1000,-kr i vår nettbutikk. 

Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Noen varer sendes også direkte hjem til deg - da skal sjåfør ringe deg før varen ankommer. Det er ikke inkludert bærehjelp i frakten fra oss. Sjåføren skal levere varen eller varene på adressen - du må selv bære den inn. Er dette en tomannsjobb må du sørge for å ha hjelp klar når forsendelsen ankommer. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Vi gjør oppmerksom på at mange av forsendelsene går i orginalforpakning. Om dette skal skal være en overraskelse så lønner det seg å hente pakken selv.

Husk at du ikke må bestille håndverkere til montering av produktene før du har gjennomgått hele leveringen fra oss - det kan forekomme at varer er restet eller at varene er blitt borte/skadet under transport. Skulle noe mangle må du ta kontakt med oss så fort du kan. 

Vi minner om at monterte varer ikke kan returneres. 

Betaling

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
Kunder på Svalbard

Frakt til Svalbard er utfordrende - vi tar ekstra betalt for forsendelse hit - dette må betales på forhånd.